[./privacybeleid1.html]
[./index.html]
[./algemeen.html]
[./privacybeleid2.html]
[./privacybeleid1.html]
[./services.html]
[./page_1.html]
[./page_1.html]
[./page_1.html]
[./page_1.html]
[./sitesverlichting.html]
[./woordenlijst1.html]
[./archief.html]
[./contact.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Mijn Huis Verlichten.nl

Privacybeleid voor speciale informatie

Dit is ons privacybeleid - Neem het zorgvuldig door...

  
 

Wanneer je de website van Mijn Huis Verlichten bezoekt, kan er aan je worden gevraagd om je persoonlijke gegevens te verstrekken, zoals je naam, postadres, e-mailadres, telefoonnummer. Mijn Huis Verlichten draagt zorg voor de privacy, veiligheid en beveiliging van deze gegevens. Mijn Huis Verlichten bewaart en verwerkt je persoonlijke gegevens alleen maar voor zover nodig voor het beantwoorden van je vragen, het verbeteren van de website, het geven van de informatie over de producten getoond op Mijn Huis Verlichten waarom je hebt gevraagd en voor het verstrekken van informatie die jou misschien interesseert. Alleen en uitsluitend over woonhuisverlichting.

Mijn Huis Verlichten zal je persoonlijke gegevens niet verkopen, verhuren of weggeven aan enige niet-gelieerde onderneming, organisatie of persoon.

Mijn Huis Verlichten kan van tijd tot tijd om gegevens vragen in het kader van marktonderzoek. Het verstrekken van deze informatie is altijd op basis van vrijwilligheid en net zoals bij andere persoonlijke informatie wordt deze zonder jouw toestemming niet doorgegeven aan enige andere partij. Marktonderzoek gegevens worden alleen gebundeld zonder herkenning van afkomst aan gelieerde ondernemingen verstrekt.

Mijn Huis Verlichten kan je e-mailadres gebruiken om je te berichten over speciale kortingen of evenementen. Zonder jouw toestemming zal je e-mailadres niet worden doorgegeven aan enige andere organisatie.

Wanneer op deze website links staan naar andere sites, staat Mijn Huis Verlichten niet in voor en accepteert zij geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van het privacybeleid van die websites. 

Als je op elektronische wijze persoonlijke gegevens hebt doorgegeven aan Mijn Huis Verlichten en als je deze wilt laten verwijderen of wijzigen, laat ons dat dan weten via: mijnhuisverlichten.nl onder contact.

We zullen ons naar redelijkheid inspannen om aan je verzoek te voldoen.

 

Voor het laatst bijgewerkt op 28 juni 2008.