[./index.html]
[./algemeen.html]
[./vragenlijst1.html]
[./lichtadviseur.html]
[./services.html]
[./privacybeleid2.html]
[./privacybeleid1.html]
[./gloeilampen1.html]
[./page_1.html]
[./halogeenlampen12v.html]
[./page_1.html]
[./page_1.html]
[./trafo_en_vsa.html]
[./page_1.html]
[./zon_en_licht.html]
[./lichtverdeling.html]
[./halogeenlampen2.html]
[./lichtplan1.html]
[./page_1.html]
[./tiffany10.html]
[./page_1.html]
[./sitesverlichting.html]
[./milieu1.html]
[./spaarlampenvragen.html]
[./woordenlijst1.html]
[./archief.html]
[./geschiedenis2.html]
[./galvani.html]
[./edison.html]
[./georg_ohm.html]
[./ampere.html]
[./alessandrovolta.html]
[./tiffanypersoon.html]
[./tiffany10.html]
[./cursus1.html]
[./cursus2.html]
[./cursus20.html]
[./cursus30.html]
[./contact.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Mijn Huis Verlichten                                     mijnhuisverlichten.nl
Inbouw spots in een gang of vestibule.
In een gang kunnen spots in diverse patronen geplaatst worden. Op de afbeelding hiernaast, bij een brede korte gang is dit goed mogelijk. Vaak wordt een verlaagd plafond geplaatst om leidingen weg te werken. Dan is de plaats van de leidingen bepalend voor de ruimte voor de spots. Ook een zeer fraai gezicht is om de spots "in lijn" te plaatsen op 20 tot 30 cm vanuit een lange muur. De spots worden dan zo verdeeld dat aan begin en einde een wat grotere ruimte is en de ruimte tussen de spots steeds gelijk is, b.v. tussen 40cm en 100cm. Spots kunnen tevens een decoratieve functie hebben of juist een vast object aanstralen. Van heel veel inbouwspots is de strakke versie als de kantelbare versie voor handen. De strakke inbouw versie geeft een algemene verlichting en een kantelbare spot kan heel goed een aanvullende functie hebben om een object of schilderij aan te lichten. Let altijd op dat een spot niet hinderlijk is en in een looprichting schijnt.
Keuken.
Voor de keuken, en zeker als dit een open keuken naar de eetkamer is, is een verlaagde balk met spots een decoratief element met een functie. Platte opbouwspots lenen zich voor onderbouw onder keukenkastjes boven aanrecht of werkblad.Living of woonkamer.
Hier zijn spots altijd toe te passen in lijn of hoekvorming. De afstand van de spots tot de wand 30 cm of iets meer en de pots in één lijn gelijk aan de wand. Bij een hoek de afstand zo uitmeten dat de spot in de hoek aan beide zijden gelijk aan de afstand tot de wanden is.
Toepassingen voor spots met voorbeelden.